Premijerno u Srbiji predstavljamo FIVE rukavice sa preko 30 modela!

Francusko-italijanski osnivač FIVE brenda Franck Fazio dugi niz godina radio je sa najprestižnijim italijanskim proizvođačima opreme za vodeće svetske vozače motorcikala.
Razgovarajući sa jednim od njih – jedan od najzahtevnijih u pogledu njegove opreme i zabrinut za najmanji detalj – otkrio je svoje nezadovoljstvo stepenom preciznosti i zaštite rukavica koje je pružio njegov sponzor (iako je to bio poznati brend u polju odeće za motocikliste), i javila mu se ideja da se koncentriše na ovaj proizvod posebno. Uvideo je da je postojao lider u svakoj kategoriji proizvoda (kacige, čizme, maske, odeća), a ipak nijedan brend nije uložio napor potreban za razvoj rukavica u smislu zaštite, prikladnosti i dizajna, Franck je bio uveren da može ponuditi realni plus u pogledu performansi rukavica, i to je bila potvrda koja mu je potrebna da se pokrene na ovom tržištu.
Sasvim prirodno je odlučio da svojom brendu dade ime PET, namijenjen zaštiti ruku 5 prstiju. Njegov potez je iznenadio veliki broj ljudi, siguran da neće uspjeti ako se usudi da izgradi brend oko samo jednog proizvoda tj rukavica. Sada, desetak godina kasnije, čini se da FIVE-ov uspeh pokazuje da su oni skeptici pogrešni. Ali najvece priznanje dolazi od vozača koji su tokom svih ovih godina nosili FIVE rukavice.
Svaka komponenta koja ide u sastav FIVE rukavice, svaki model je podvrgnut laboratorijskim testovima, sve FIVE rukavice su CE sertifikovane.
Jedno je sigurno, svetski poznati vozači nikada ne biraju FIVE zbog novca tj sponzorstva: jer oni ga ne nude!Biraju ih zbog dobrih performansi i želje za najboljim!

Categories: Vesti

Leave a Reply

Slične vesti

Vesti

MACNA MOTO ODEĆA U SRBIJI!

Macna je brend nastao u Holandiji pre 25 godina od strane nekoliko motorcikl entuzijasta sa željom da moto opremu učine ne samo bezbednijom vec funkcionalnijom i udobnijom za motorcikliste. Danas je Macna dobro poznato ime Read more…

Vesti

NOVOGODIŠNJA NAGRADNA IGRA!

Dragi nasi bajkeri i bajkerke hvala vam na poverenju i pažnji tokom ove godine, u znak zahvalnosti organizujemo nagradu igru sa poklonima za vas! Pravo na učešće stičete kupovinom u vrednosti od najmanje 1000din + Read more…

Vesti

ODLOŽENO PLAĆANJE DO 12 RATA!

DRAGI  KUPCI , OD  07.05.2018. GODINE MOŽETE KUPOVATI U NAŠEM MALOPRODAJNOM OBJEKTU NA ODLOŽENO DO 12 RATA MASTER I AMERICAN KARTICAMA BANCE INTESA!