Premijerno u Srbiji predstavljamo FIVE rukavice sa preko 30 modela!

Francusko-italijanski osnivač FIVE brenda Franck Fazio dugi niz godina radio je sa najprestižnijim italijanskim proizvođačima opreme za vodeće svetske vozače motorcikala.
Razgovarajući sa jednim od njih – jedan od najzahtevnijih u pogledu njegove opreme i zabrinut za najmanji detalj – otkrio je svoje nezadovoljstvo stepenom preciznosti i zaštite rukavica koje je pružio njegov sponzor (iako je to bio poznati brend u polju odeće za motocikliste), i javila mu se ideja da se koncentriše na ovaj proizvod posebno. Uvideo je da je postojao lider u svakoj kategoriji proizvoda (kacige, čizme, maske, odeća), a ipak nijedan brend nije uložio napor potreban za razvoj rukavica u smislu zaštite, prikladnosti i dizajna, Franck je bio uveren da može ponuditi realni plus u pogledu performansi rukavica, i to je bila potvrda koja mu je potrebna da se pokrene na ovom tržištu.
Sasvim prirodno je odlučio da svojom brendu dade ime PET, namijenjen zaštiti ruku 5 prstiju. Njegov potez je iznenadio veliki broj ljudi, siguran da neće uspjeti ako se usudi da izgradi brend oko samo jednog proizvoda tj rukavica. Sada, desetak godina kasnije, čini se da FIVE-ov uspeh pokazuje da su oni skeptici pogrešni. Ali najvece priznanje dolazi od vozača koji su tokom svih ovih godina nosili FIVE rukavice.
Svaka komponenta koja ide u sastav FIVE rukavice, svaki model je podvrgnut laboratorijskim testovima, sve FIVE rukavice su CE sertifikovane.
Jedno je sigurno, svetski poznati vozači nikada ne biraju FIVE zbog novca tj sponzorstva: jer oni ga ne nude!Biraju ih zbog dobrih performansi i želje za najboljim!

Categories: Vesti

Leave a Reply

Slične vesti

Vesti

ODLOŽENO PLAĆANJE DO 12 RATA!

DRAGI  KUPCI , OD  07.05.2018. GODINE MOŽETE KUPOVATI U NAŠEM MALOPRODAJNOM OBJEKTU NA ODLOŽENO DO 12 RATA MASTER I AMERICAN KARTICAMA BANCE INTESA!  

Vesti

UZ SVAKU KACIGU POKLON!

Garage moto shop je spremio novu akciju za verne kupce :Uz svaku  Caberg flip up ili full face kacigu dobijate na POKLON tamni vizir ili letnje rukavice Francuskog brenda Five , uz Jet kacigu dobijate Read more…

Vesti

12 Motopassion sajam motocikala u Beogradu

Dragi prijatelji radnja neće raditi od 21-29 Marta zbog učestovanja na 12om Motopassion sajmu motocikala. Posetite nas u Hali 7 Beogradskog sajma!