Najnovija full face kaciga iz Caberg proizvodnje JACKAL kod nas u radnji!
Dinamičan dizajn u kombinaciji sa udobnošću i tehničkim rešenjima za sportsku ,turing kao i gradsku voznju sa pristupačnom cenom i kvalitetom italijanskog proizvoda.
JACKAL je idealna kaciga za svakodnevnu upotrebu, ali i za daleke rute, zahvaljujući karakteristikama koje je čine veoma udobnom i prilagodljivom. Obloga, potpuno uklonjiva i perljiva izrađena je od hipoalergenih i prozračnih tkanina, 3 otvora za vazduh i zadnji ekstraktor pružaju maksimalnu svežinu i udobnost. Dvosmerni vazdušni ventil na bravi za bradu dovodi vazduh direktno na unutrašnju stranu vizira kako bi se izbeglo zamagljivanje; 2 otvora na vrhu, kanalizira svež vazduh unutar kacige, a zadnji odzračak pruža ispuštanje vrućeg i zastarelog vazduha. Svi otvori su podesivi i mogu se lako regulisati i dok nosite rukavice.
Deflektor vetra ispod brade i one za nos su oba uklonjivi; sistem vezivanja dolazi sa mikrometrijskom kopčom i širokim kaišem ispod brade.
JACKAL dolazi sa integrisanim vizirom DVT (Double Visor Tech) koji se lako reguliše zahvaljujući poluzi sa strane i širokim vizirima protiv grebanja koji omogućavaju ne samo širi bočni pogled, već i optimalan vid u različitim svetlosnim uslovima. Čisti vizir je opremljen novim mehanizmom za brzo oslobađanje i može se ukloniti bez upotrebe alata; Pripremljen je i za postavljanje Pinlock objektiva kako bi se izbeglo zamagljivanje.
JACKAL se nudi u čvrstim verzijama White i Matt black dok su grafičke verzije SUPRA u 3 različite kombinacije boja i SNIPER u 2 različite kombinacije boja.

Categories: Vesti

Leave a Reply

Slične vesti

Vesti

Akcija popust do 30% na jet kacige!

Do 30% popusta na jet Riviera, Uptown i Freeride komander kolekciju! Ne propuštajte priliku da sebe ili vašu dragu obradujete prvoklasnom jet kacigom po odličnoj ceni!!! Akcija traje dok traju zalihe.

Vesti

ODLOŽENO PLAĆANJE DO 12 RATA!

DRAGI  KUPCI , OD  07.05.2018. GODINE MOŽETE KUPOVATI U NAŠEM MALOPRODAJNOM OBJEKTU NA ODLOŽENO DO 12 RATA MASTER I AMERICAN KARTICAMA BANCE INTESA!  

Vesti

UZ SVAKU KACIGU POKLON!

Garage moto shop je spremio novu akciju za verne kupce :Uz svaku  Caberg flip up ili full face kacigu dobijate na POKLON tamni vizir ili letnje rukavice Francuskog brenda Five , uz Jet kacigu dobijate Read more…