Najnovija full face kaciga iz Caberg proizvodnje JACKAL kod nas u radnji!
Dinamičan dizajn u kombinaciji sa udobnošću i tehničkim rešenjima za sportsku ,turing kao i gradsku voznju sa pristupačnom cenom i kvalitetom italijanskog proizvoda.
JACKAL je idealna kaciga za svakodnevnu upotrebu, ali i za daleke rute, zahvaljujući karakteristikama koje je čine veoma udobnom i prilagodljivom. Obloga, potpuno uklonjiva i perljiva izrađena je od hipoalergenih i prozračnih tkanina, 3 otvora za vazduh i zadnji ekstraktor pružaju maksimalnu svežinu i udobnost. Dvosmerni vazdušni ventil na bravi za bradu dovodi vazduh direktno na unutrašnju stranu vizira kako bi se izbeglo zamagljivanje; 2 otvora na vrhu, kanalizira svež vazduh unutar kacige, a zadnji odzračak pruža ispuštanje vrućeg i zastarelog vazduha. Svi otvori su podesivi i mogu se lako regulisati i dok nosite rukavice.
Deflektor vetra ispod brade i one za nos su oba uklonjivi; sistem vezivanja dolazi sa mikrometrijskom kopčom i širokim kaišem ispod brade.
JACKAL dolazi sa integrisanim vizirom DVT (Double Visor Tech) koji se lako reguliše zahvaljujući poluzi sa strane i širokim vizirima protiv grebanja koji omogućavaju ne samo širi bočni pogled, već i optimalan vid u različitim svetlosnim uslovima. Čisti vizir je opremljen novim mehanizmom za brzo oslobađanje i može se ukloniti bez upotrebe alata; Pripremljen je i za postavljanje Pinlock objektiva kako bi se izbeglo zamagljivanje.
JACKAL se nudi u čvrstim verzijama White i Matt black dok su grafičke verzije SUPRA u 3 različite kombinacije boja i SNIPER u 2 različite kombinacije boja.

Categories: Vesti

Leave a Reply

Slične vesti

Vesti

MACNA MOTO ODEĆA U SRBIJI!

Macna je brend nastao u Holandiji pre 25 godina od strane nekoliko motorcikl entuzijasta sa željom da moto opremu učine ne samo bezbednijom vec funkcionalnijom i udobnijom za motorcikliste. Danas je Macna dobro poznato ime Read more…

Vesti

NOVOGODIŠNJA NAGRADNA IGRA!

Dragi nasi bajkeri i bajkerke hvala vam na poverenju i pažnji tokom ove godine, u znak zahvalnosti organizujemo nagradu igru sa poklonima za vas! Pravo na učešće stičete kupovinom u vrednosti od najmanje 1000din + Read more…

Vesti

ODLOŽENO PLAĆANJE DO 12 RATA!

DRAGI  KUPCI , OD  07.05.2018. GODINE MOŽETE KUPOVATI U NAŠEM MALOPRODAJNOM OBJEKTU NA ODLOŽENO DO 12 RATA MASTER I AMERICAN KARTICAMA BANCE INTESA!