Najnovija full face kaciga iz Caberg proizvodnje JACKAL kod nas u radnji!
Dinamičan dizajn u kombinaciji sa udobnošću i tehničkim rešenjima za sportsku ,turing kao i gradsku voznju sa pristupačnom cenom i kvalitetom italijanskog proizvoda.
JACKAL je idealna kaciga za svakodnevnu upotrebu, ali i za daleke rute, zahvaljujući karakteristikama koje je čine veoma udobnom i prilagodljivom. Obloga, potpuno uklonjiva i perljiva izrađena je od hipoalergenih i prozračnih tkanina, 3 otvora za vazduh i zadnji ekstraktor pružaju maksimalnu svežinu i udobnost. Dvosmerni vazdušni ventil na bravi za bradu dovodi vazduh direktno na unutrašnju stranu vizira kako bi se izbeglo zamagljivanje; 2 otvora na vrhu, kanalizira svež vazduh unutar kacige, a zadnji odzračak pruža ispuštanje vrućeg i zastarelog vazduha. Svi otvori su podesivi i mogu se lako regulisati i dok nosite rukavice.
Deflektor vetra ispod brade i one za nos su oba uklonjivi; sistem vezivanja dolazi sa mikrometrijskom kopčom i širokim kaišem ispod brade.
JACKAL dolazi sa integrisanim vizirom DVT (Double Visor Tech) koji se lako reguliše zahvaljujući poluzi sa strane i širokim vizirima protiv grebanja koji omogućavaju ne samo širi bočni pogled, već i optimalan vid u različitim svetlosnim uslovima. Čisti vizir je opremljen novim mehanizmom za brzo oslobađanje i može se ukloniti bez upotrebe alata; Pripremljen je i za postavljanje Pinlock objektiva kako bi se izbeglo zamagljivanje.
JACKAL se nudi u čvrstim verzijama White i Matt black dok su grafičke verzije SUPRA u 3 različite kombinacije boja i SNIPER u 2 različite kombinacije boja.

Categories: Vesti

Leave a Reply

Slične vesti

Vesti

ODLOŽENO PLAĆANJE DO 12 RATA!

DRAGI  KUPCI , OD  07.05.2018. GODINE MOŽETE KUPOVATI U NAŠEM MALOPRODAJNOM OBJEKTU NA ODLOŽENO DO 12 RATA MASTER I AMERICAN KARTICAMA BANCE INTESA!  

Vesti

UZ SVAKU KACIGU POKLON!

Garage moto shop je spremio novu akciju za verne kupce :Uz svaku  Caberg flip up ili full face kacigu dobijate na POKLON tamni vizir ili letnje rukavice Francuskog brenda Five , uz Jet kacigu dobijate Read more…

Vesti

12 Motopassion sajam motocikala u Beogradu

Dragi prijatelji radnja neće raditi od 21-29 Marta zbog učestovanja na 12om Motopassion sajmu motocikala. Posetite nas u Hali 7 Beogradskog sajma!